Reduta Refreshed

Tasked with bringing a cohesive refreshment of Reduta's common areas, vsf-creative looked to make minimal yet critical changes to the commercial layout of the galeria, as well as bringing a fresh appeal throughout and a focused food offer to the first floor.

The result is a strategy to refresh the asset in a theme which majors on bright, cheerful and playful finishes - different varieties of wood and strong colours - laid over a simple white background.

Contrasting dominant elements, such as open suspended ceilings, with dark backgrounds, helps to emphasis the forms and shapes within the galeria and to make the mall more 'readable' and relaxing to customers, as part of the drive to encourage dwell time and increase the rate of return, as well as visitor frequency on the upper floor.