CH Targówek Mall Improvements

To address the need for enriching the customer experience at CH Targówek, vsf-creative were invited to propose options for utilising the central atrium space linking the first and second phases of the development.

With a view to using the height and connections to all retail and parking levels, the strategy proposed is to create a vertical exerience, with safe play zones created in an artificial tree linking the ground floor with the upper levels, with seating linked to the cafes and food offers within the atrium area ranged around the tree.

Under the travelators, which dominate the space, the plan envisaged creating more intimate soft play space, for young children and, separately, not-so-young children.  The overall intention is to create activity, movement and interest.