Galeria Mazovia Food Court

vsf-creative were invited to provide a new design for the food court seating area within a limited budget.  Focusing on the furniture, ceiling finishes and lighting to achieve maximum impact, the concept was developed around the long and successful history of competitive rowing in Płock.  With the involvement of the town's rowing club, the food court was decorated with rowing sculls and the furniture was designed to be evocative of boats, moorings and other references to activity on the water.

The full delivery of the concept, including an area of raised floor, outside terrace and decoration with river paraphernalia, is envisaged in a second phase

Galeria Mazovia Food Court

vsf-creative were invited to provide a new design for the food court seating area within a limited budget.  Focusing on the furniture, ceiling finishes and lighting to achieve maximum impact, the concept was developed around the long and successful history of competitive rowing in Płock.  With the involvement of the town's rowing club, the food court was decorated with rowing sculls and the furniture was designed to be evocative of boats, moorings and other references to activity on the water.

The full delivery of the concept, including an area of raised floor, outside terrace and decoration with river paraphernalia, is envisaged in a second phase

Client: CBRE GI

Scope: Concept and Construction Documentation

Size: 400 seats